Hakekate edistää taimien kasvua, muttei suojaa tukkimiehentäiltä - Luoranen, Jaana (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Selostus artikkelista: Johansson, K., Örlander, G. & Nilsson, U. 2006. Effects of mulching and insecticides on establishment and growth of Norway spruce. Canadian Journal of Forest Research 36: 2377-2385.
Julkaisusatoa
Keywords: hakekate; kasvu; kuusen taimet; maastomenestys; permetriini; pintakasvillisuus; tukkimiehentäi