Miten syöntipaine vaikuttaa tukkimiehentäin aiheuttamiin vaurioihin: kaksiulotteiseen yleistettyyn lineaariseen sekamalliin perustuva analyysi - Lappi, Juha; Luoranen, Jaana (Luonnonvarakeskus, 2016)
Seloste artikkelista: Lappi, J., Luoranen, J. (2016). Using a bivariate generalized linear mixed model to analyze the effect of feeding pressure on pine weevil damage. Silva Fennica vol. 50 no. 1 article id 1496. http://dx.doi.org/10.14214/sf.1496
Tutkimusseloste
Keywords: syöntipaine; tukkimiehentäi; vauriot; taimikot