Viljelijät, neuvonta ja tutkimus vihannesviljelyn yhteistyössä - Loiskekoski, Pirjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Viljelijät, neuvonta ja tutkimus ovat tehneet tiivistä yhteistyötä Valttikorttina luomuvihannekset -hankkeessa. Hankkeen tarkoitus on ollut kehittää luonnonmukaisesti tuotettujen vihannesten viljelytekniikkaa ja sen kautta parantaa viljelyn kannattavuutta, sanoo tutkija Pirjo Huuhtanen MTT:n Ekologiselta tutkimusasemalta.
Keywords: Ka; luonnonmukainen tuotanto; kannattavuus; tutkimus; satoisuus; laatu; säilyvyys; koetoiminta