Korjaus: Taimien toimitusketjun kartoitus Etelä-Savossa - Taimiuutiset (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Korjaus kuvaan 6 artikkelissa Taimien toimitusketjun kartoitus Etelä-Savossa. Taimiuutiset 2/2010: 17–22.