Lannan ja jätteiden tuotteistaminen luo liiketoimintaa – ja maailma pelastuu - Järvenpää, Markku (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Sanonnan mukaan se joka murehtii etukäteen, murehtii kahdesti. Neuvo voi olla hyvä sellaiselle, joka jännittää asioita kovasti etukäteen, mutta ihmiskunnan yleisohjeeksi se ei oikein sovi. Ihmisellä on paha tapa toimia siten, että ongelmia ratkotaan sitä mukaa kun niitä tulee eteen.
Keywords: Maatalous - yleistä, maatalousekonomia,maatalousneuvonta, maaseudun kehittäminen; Ympäristönsuojelu; jätehuolto; jätteet; kierrätys; lanta; maatalous