Tilan koko vaikuttaa viljelykierron toteutukseen - Keskitalo, Marjo; Jauhiainen, Lauri (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Pellon käyttö ja viljelykierrot ovat hieman yllättävästikin monipuolistuneet viimeisten 16 vuoden aikana. Suurimmat kasvinviljelytilat ovat ottaneet viljanviljelyn rinnalle rypsiä ja rapsia, palkokasveja sekä muita erikoiskasveja. Erilaisten nurmien viljely on puolestaan yleisempää pienillä tiloilla. Tilojen tuotantostrategiat näyttävätkin olevan erilaisia ja koosta riippuvaisia.
Keywords: Ka; monimuotoisuus; viljelykierto; vilja; nurmet; erikoiskasvit; öljykasvit