Hirvituhon todennäköisyys taimikoissa eteläisessä Suomessa - Jalkanen, Anneli (Metsäntutkimuslaitos, 2001)
Seloste artikkelista: Jalkanen, A. 2001. The probability of moose damage at the stand level in southern Finland. Silva Fennica 35(2): 159–168.
Tutkimusseloste
Keywords: Etelä-Suomi; hirvituhot; taimikko