Mustikan peittävyys ja mustikkasadon vuotuinen vaihtelu kivennäismaan metsissä - Miina, Jari; Hotanen, Juha-Pekka; Salo, Kauko (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Seloste artikkelista: Miina, J., Hotanen, J.-P. & Salo, K. 2009. Modelling the abundance and temporal variation in the production of bilberry (Vaccinium myrtillus L.) in Finnish mineral soil forests. Silva Fennica 43(4): 577–593.
Tutkimusseloste