Viileä kasvualusta rajoittaa männyn taimien kasvua - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Selostus opinnäytteestä: Iivonen Sari. 2002. Responses of Scots pine (Pinus sylvestris L.) seedlings to root zone temperature and nutrient supply in hydroponic culture during the second growing season. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 833. Väitöskirja.
Julkaisusatoa