Lämpö herättää haavan juuripistokkaat - Aarlahti, Säde (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Selostus julkaisusta: Aarlahti, Säde. 2003. Hybridihaapakloonien juuripistokkaiden regeneraatiokyky. Käsikirjoitus Pro gradu -työhön. Helsingin yliopisto. Soveltaan biologian laitos.
Julkaisusatoa