Tuottava metsänhoito muuttuvassa ilmastossa - Päätalo, Marja-Leena; Kankaanhuhta, Ville; Uotila, Karri (Luonnonvarakeskus, 2023)
Diasarjoissa esitellään perusteluita ilmastoviisaan metsänhoidon toteuttamiseksi jaksollisen ja jatkuvapeitteisen kasvatuksen valintatilanteissa sekä jaksollisen kasvatuksen eri työlajeissa. Lisäksi kerrotaan vapaaehtoisesta kompensaatiosta. Aineisto tukee metsäpalveluyrittäjän työtä tarjoamalla argumentteja palveluiden myyntiin. Saatavilla on myös äänimuotoinen tallennesarja Tuottava metsänhoito muuttuvassa ilmastossa – näin myyt palveluitasi.
Keywords: metsänhoito