Phytophthora-munasienisuvun kasvitaudinaiheuttajia myös Suomen taimitarhoilla – tulevaisuuden uhka taimituotannolle? - Rytkönen, Anna (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Seloste väitöskirjasta: Rytkönen, A. 2011. Phytophthora in Finnish nurseries. Dissertationes Forestales 137.
Väitöskirjaseloste