Poron laidunnuksen ja metsätalouden vaikutukset maajäkäliin - Akujärvi, Anu; Hallikainen, Ville; Hyppönen, Mikko; Mattila, Eero; Mikkola, Kari; Rautio, Pasi (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Seloste artikkelista: Akujärvi, A., Hallikainen, V., Hyppönen, M., Mattila, E., Mikkola, K. & Rautio, P. 2014. Effects of reindeer grazing and forestry on ground lichens in Finnish Lapland. Silva Fennica 48(3), article id 1153.
Tutkimusseloste
Keywords: biomassa; kehitysluokka; metsätalous; peittävyys; poro; porolaidunnus; poronjäkälä