Parsakaalin viljelytekniikka hioutuu - Aaltonen, Marja (Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Parsakaali eli brokkoli on viileän ilmaston kasvi, joka sopii hyvin kasvatettavaksi Suomen viileän kosteassa kesäsäässä. Viljelyn suurimpia haasteita on sadonajoitus ja tuotteiden laadun säilyminen hyvänä vaihtelevissa säissä.
Keywords: Pu; brokkoli; parsakaali; viljelytekniikka