Puuston spatiaalinen ikärakenne ja palohistoria kahdessa vanhassa metsässä Itä-Fennoskandiassa - Wallenius, Tuomo; Kuuluvainen, Timo; Heikkilä, Raimo; Lindholm, Tapio (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Seloste artikkelista: Wallenius, T., Kuuluvainen, T., Heikkilä, R. & Lindholm, T. 2002. Spatial tree age structure and fire history in two old-growth forests in eastern Fennoscandia. Silva Fennica 36(1): 185–199.
Tutkimusseloste