Maito- ja liharodun risteytyksillä tehoa naudanlihantuotantoon - Huuskonen, Arto; Pesonen, Maiju; Kämäräinen, Hilkka; Kauppinen, Risto (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Liharotusiemennyksiä lisäämällä voidaan tehostaa lehmävalintaa ja parantaa eläinainesta maidontuotantotiloilla. Lihantuotanto tehostuu maitotiloilta peräisin olevien risteytysvasikoiden avulla. Paremmat teurasominaisuudet näkyvät myös tuottajan saamassa tilityshinnassa.
Keywords: Kotieläintuotanto, mehiläistalous, riistanhoito, kalatalous; ayrshire; lehmät; maidontuotanto; nautakarjarodut; risteytys; rodut; teurastus