Päätöstuen kehittäminen Metsähallituksen osallistavassa strategisessa metsäsuunnittelussa - Hiltunen, Veikko (Metsäntutkimuslaitos, 2013)
Seloste väitöskirjasta: Hiltunen, V. 2012. Developing decision support in participatory strategic forest planning in Metsähallitus. 47 sivua + 4 osajulkaisua.
Väitöskirjaseloste