Maahiilimallinnus metsien maaperän hiilivaraston ja -varastomuutosten arvioinnissa - Palosuo, Taru (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste väitöskirjasta: Palosuo, T. 2008. Soil carbon modelling as a tool for carbon balance studies in forestry. Dissertationes Forestales 61.
Väitöskirjaseloste