Professorin parempi puolukkaparfait - Mattila, Pirjo (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Unohda tänä jouluna se iänikuinen hedelmäsalaatti tai luumukiisseli, ja tekaise aattoillan jälkiruuaksi raikas puolukkaparfait. Ihanan makuelämyksen lisäksi pienennnät hiukan hiilijalanjälkeäsi käyttämällä kotimaisia marjoja tuontihedelmien sijaan. Marjat hakkaavat tuontihedelmät mennen tullen myös terveellisyydessä.
Keywords: Re; jäädykkeet; puolukka; antioksidantit; terveysvaikutukset