Rauduskoivun siemensiirrot Baltian maista Suomeen – vaikutus kasvuun ja rungon laatuun - Viherä-Aarnio, Anneli; Velling, Pirkko (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Seloste artikkelista: Viherä-Aarnio, A. & Velling, P. 2008. Seed transfers of silver birch (Betula pendula) from the Baltic to Finland – effect on growth and stem quality. Silva Fennica 42(5):735–751.
Tutkimusseloste
Keywords: alkuperä; kasvu; laatu; metsänviljelyaineisto; rauduskoivu; siemensiirto