Taloustohtori-verkkopalveluun ProAgria-keskusten tulokset - Latukka, Arto (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Maatalouden taloudelliset toimintaedellytykset saattavat vaihdella voimakkaasti jopa tukialueiden sisällä. Maatalousyrittäjän saatavilla on nyt oman alueen keskiarvotuloksia, joihin hän voi vertailla omia tuloksiaan ja löytää apua kannattavuuden kehittämiseen.
Keywords: Ma; alueelliset erot; kannattavuus; maatilat; tuotantosuunta