Pellonvuokraus on eurooppalainen trendi - Myyrä, Sami (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Yli puolet EU:n pelloista on vuokraviljelyssä. Myös Suomessa pellonvuokraus yleistyi nopeasti 2000-luvun alussa, mutta pelko tukioikeuden menettämisestä on hillinnyt kehitystä niin, että vuokrapeltojen osuus on vakiintunut kolmasosaan peltoalasta.
Keywords: Ma; pellot; maanvuokraus; vuokrasopimukset; maanviljely