Jaloittelutarhoista on avattu nettisivusto - Kuisma, Miia (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Kotieläinten jaloitteluasiat ovat nyt ajankohtaisia. Kytkettyinä pidettävien lypsylehmien ja hiehojen on tulevan heinäkuun alusta lukien päästävä kesäaikaan laitumelle tai muuten ulos jaloittelemaan. Jaloitteluun liittyviä asioita on nyt koottu omalle nettisivustolleen, www.mtt.fi/tarhat.
Keywords: Ko; jaloittelutarhat; laitumet; aitaukset; eläinsuojelu; ulkotarhat; lypsykarja; nautakarja; lehmät; internet