Rehututkimus tärkeä osa kantakoeasemien toimintaa - Alaviuhkola, Timo (Suomen kotieläinjalostusosuuskunta, 1998)
Kantakoeasemilla on tehty arvokasta työtä rehututkimuksen saralla, ja tehdään edelleen sianjalostuksen osalta.
Keywords: Ko; kantakoetoiminta; rehututkimus; sika; rehut