Puun, turpeen ja kivihiilen tuhkan vaikutus suopelloille viljeltyjen mäntyjen neulasten ravinnepitoisuuksiin ja kasvuun - Hytönen, Jyrki (Metsäntutkimuslaitos, 2003)
Seloste artikkelista: Hytönen, J. 2003. Effects of wood, peat and coal ash fertilization on Scots pine foliar nutrient concentrations and growth on afforested former agricultural peat soils. Silva Fennica 37(2): 219–234.
Tutkimusseloste
Keywords: kaupalliset lannoitteet; metsitetyt suopellot; mänty; neulasten kasvu; neulasten ravinnepitoisuus; tuhkalannoitus