Naudat kasvavat ulkona ympäri vuoden - Lehtiniemi, Timo; Perälä, Marjatta; Huuskonen, Arto (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Lihanautojen ja hiehojen kasvatus metsätarhassa sopii parhaiten pienille lypsykarjatiloille, jotka voivat ulkokasvatuksen avulla hyödyntää navetasta vapautuvaa tilaa maidontuotannossa. Ulkotarhaus auttaa myös maatilan toiminnan kehittämisessä niin sanotun ylimenovaiheen aikana.
Keywords: Ko; nautakarja; lihakarja; hiehot; ulkokasvatus; pihatot; metsälaitumet; navetat; ruokinta; ulkoruokinta; kustannukset; kustannukset; kannattavuus; vertailu