Yksivuotinen raiheinä on parhaimmillaan Keski- ja pohjois-Suomessa - Hannukkala, Antti; Isolahti, Mika (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Yksivuotisen raiheinän lajikkeet ovat viimeisen vuosikymmenen aikana kehittyneet voimakkaasti. Viljelyssä käytetään kuitenkin yhä yleisesti vanhoja lajikkeita, kuten Barmultraa ja Pollanumia.
Keywords: Ka; italianraiheinä; westerwoldinraiheinä; nurmikasvit; nurmet; lajikkeet; sato