Härkäpapu sopii lihasikojen valkuaisrehuksi - Partanen, Kirsi (Suomen kotieläinjalostusosuuskunta, 2000)
Härkäpapu sopii lihasikojen rehuksi. Paras kasvutulos saadaan, kun viljan valkuaistäydennyksestä puolet on härkäpapua ja puolet rypsiä. Alkukasvatusrehussa härkäpapua voi olla korkeintaan 20 prosenttia, jotta rehun maittavuus ei kärsi. Härkäpavulla on edullinen vaikutus lihan väriin.
Keywords: Ko; sika; ruokinta; luonnonmukainen kotieläintuotanto; härkäpapu