Rypsi esikasvina lisää vehnän satoa - Keskitalo, Marjo; Pahkala, Katri; Huusela-Veistola, Erja; Jalli, Heikki; Jalli, Marja (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Rypsin viljeleminen vehnän esikasvina voi nostaa vehnän hehtaarisatoa lähes 650 kilolla: MTT:n kenttäkokeessa rypsi esikasvina nopeutti vehnän orastumista ja tähkälle tuloa sekä lisäsi tähkällisten kasviyksilöiden lukumäärää.
Keywords: Ta; Ka; vehnä; rypsi; esikasvit; viljelykierto; sato