Viljan kuivauksessa voi säästää - Lötjonen, Timo (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Viljan kuivaus maksaa. Kustannuksia voidaan kuitenkin pienentää rakentamalla edullisempia kuivaamoita ja nostamalla kuivauslämpöä. Myös turhaa viljan kuivaamista kannattaa välttää.
Keywords: Ra; vilja; kuivurit; kuivaamot; kustannukset; vertailu; jatkuvatoimiset kuivurit; kylmäilmakuivurit; latokuivurit; lämminilmakuivurit; siilokuivurit; tasokuivurit