Ruissato kasvaa hybrideistä - Hovinen, Simo; Lindroos, Mervi (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Rukiin uusien hybridien eli ensimmäisen polven risteymälajikkeiden sadot säväyttävät. Tuoreet koetulokset vahvistavat, että nämä hybridit tehostavat ruistuotantoa tulevaisuudessa. Myös niiden käytännön viljelystä on kertynyt myönteisiä kokemuksia.
Keywords: Ka; vilja; ruis; viljely; lajikkeet; risteytys; sato; heteroosi; kasvitaudit; torajyvä; lajikekokeet; talvehtiminen