Paljasjyväisen kauran korjuu ja käsittely vaatii tarkkuutta - Kirkkari, Anna-Maija; Mikkola, Hannu Juhani; Peltonen-Sainio, Pirjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Siementen alhainen korjuukosteus on oleellinen tekijä pyrittäessä saamaan hyvin itävää ja laadukasta paljasjyväistä kauraa. Puimurin säädöillä pystytään vähentämään itävyysvaurioita, eivätkä ne enää lisäänny kuivauksessa, vaikka käsiteltävä materiaali olisi kosteaakin.
Liite 2.4.2001
Keywords: Ka; kaura; paljasjyväinen kaura