Männyn neulastiheyden mallittaminen Lapissa - Salminen, Hannu; Jalkanen, Risto (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Seloste artikkelista: Salminen, H. & Jalkanen R. 2006. Modelling variation of needle density of Scots pine at high latitudes. Silva Fennica 40(2): 183–194.
Tutkimusseloste
Keywords: NTM; Pinus sylvestris; dendroklimatologia; lämpötila; neulaset; neulaskimput; sadanta