Energiapuuharvennus osana männyn ja kuusen kasvatusketjua - Heikkilä, Jani; Sirén, Matti; Ahtikoski, Anssi; Hynynen, Jari; Sauvala, Tiina; Lehtonen, Mika (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Seloste artikkelista: Heikkilä, J., Sirén, M., Ahtikoski, A., Hynynen, J., Sauvula, T. & Lehtonen, M. 2009. Energy wood thinning as a part of the stand management of Scots pine and Norway spruce. Silva Fennica 43(1): 129–146.
Tutkimusseloste
Keywords: MOTTI; energiapuuharvennus; nuoren metsän hoito