Tarvitseeko sonni lisävalkuaista? - Huuskonen, Arto (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Yli puolen vuoden ikäisille lihasonneille annettu valkuaislisä on tarpeeton, jos karkearehuna käytetään hyvälaatuista nurmisäilörehua. Alle puolen vuoden ikäisille eläimille valkuaislisä on sen sijaan tarpeen, koska vasikoilla pötsimikrobien valkuaissynteesi ei vielä riitä kattamaan eläimen valkuaisen tarvetta.
Keywords: Ko; nautakarja; sonnit; ruokinta; valkuaisaineet; säilörehut; nurmirehut; lihakarja; väkirehut; rasvat; ruhot; vasikat