Väkirehun kypsennyksen ja määrän vaikutus tuotoksiin - Mäntysaari, Päivi; Khalili, Hannele (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Vapaasti hyvälaatuista säilörehua saaneiden lehmien maitotuotos ei kasvanut, kun päivittäinen väkirehuannos suureni ensikoilla 10 kg:sta 15 kg:aan ja vanhemmilla lehmillä 13 kg:sta 18 kg:aan. Sen sijaan kypsennetty väkirehu, jossa oli käytetty osittain kuorittua kauraa, lisäsi tuotoksia.
Keywords: Ko; väkirehut; lehmät; ruokinta; annostelu; tuotos; maitotuotos; vertailu; lämpökäsittely; kaura