Paikallisesti mukautuvat ei-parametriset menetelmät leimikon puustotunnusten ennustamisessa puunhankinnan suunnittelun tarpeisiin - Malinen, Jukka (Metsäntutkimuslaitos, 2003)
Seloste artikkelista: Malinen, J. 2003. Locally adaptable nonparametric methods for estimating stand characteristics for wood procurement planning. Silva Fennica 37(1): 109–120.
Tutkimusseloste