Muokkaustapa ja oikea istutuskohta - Taimiuutiset (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Laikkumätästys, naveromätästys ja vaotus eli säätöauraus. Lähde: Luoranen Jaana, Saksa Timo, Finér Leena ja Tamminen Pekka. 2007. Metsämaan muokkausopas. Metsäntutkimuslaitos, Suonenjoki.