Varaa aikaa pakkasvarastoitujen kuusen paakkutaimien sulatukseen - Helenius, Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Selostus artikkelista: Helenius Pekka, Luoranen Jaana & Rikala Risto. 2004. Effects of thawing duration and temperature on field performance of frozen-stored Norway spruce container seedlings. Silva Fennica 38(3): 347-352.
Julkaisusatoa
Keywords: kuusen paakkutaimet; paakkutaimien sulatus; pakkasvarastointi