Peitteistä metsänkasvatusta ja pienaukkohakkuita - Päivänen, Juhani (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Kirja: Valkonen, S., Sirén, M. & Piri, T. 2010. Poiminta- ja pienaukkohakkuut – vaihtoehtoja avohakkuille. Metsäkustannus Oy. 125 s. ISBN 978-952-5694-54-3.
Kirja-arvostelu