Uudet vihanneslajikkeet värittävät viljelmiä - Saastamoinen, Marketta; Vesanen, Kaija; Laurila, Jaana; Mäkinen, Merja (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Värikkäitä porkkanoita, kurpitsoita, vesimelonia ja pensaspapuja. Satafood Kehittämisyhdistyksen koeviljelmillä Satakunnassa kasvoi mielenkiintoisia, uusia vihanneslajeja ja -lajikkeita. Erityisesti värikkäät porkkanat herättivät ihastusta.
Keywords: Pu; Ka; vihannekset; lajikkeet; porkkana; kurpitsa; meloni; pensaspapu