Uudet hankkeet - Partanen, Kirsi; Yliaho, Maija (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Sian näkökulmasta katsottuna sikalan tuotannonhallinta ei aina toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Jo ensimmäisten elinpäivien ja viikkojen tapahtumat vaikuttavat merkittävästi porsaan selviytymiseen ja menestymiseen myöhemmin elämässä.
Keywords: Kotieläintuotanto, mehiläistalous, riistanhoito, kalatalous; immuniteetti; porsaat; ravinto; sika; ternimaito