Tuhoojatietojen analysointi auttaa varautumaan tulevaan - Aaltonen, Marja; Tiilikkala, Kari (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Ilmaston lämpeneminen ja syyskauden piteneminen tuovat Suomeen kasvitauteja ja tuholaisia. Vihannesviljelyssä ollaan uusien kasvinsuojeluongelmien edessä.
Keywords: Ta; kasvitaudit; tuhoeläimet; kasvinsuojelu; kasvihuoneilmiö; tietokannat; ennaltaehkäisy; tuhoojatietokanta; tuholaisseuranta