Uusien kasvintuhoojien leviäminen pyritään estämään - Hannunen, Salla (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Kasvintuotanto on nykyisin kansainvälistä toimintaa. Kasvituotteiden mukana voi kulkeutua myös uusia kasvintuhoojia, joiden leviäminen olisi pysäytettävä mahdollisimman aikaisin.
Keywords: Ta; Ka; tuhoeläimet; kasvitaudit; siemenet; taimet; tuonti; valvonta