Kuusikloonien kasvuyhteydestä mykorritsasienirihmastoon ja siellä elävään bakteeristoon - Korkama, Tiina (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Selostus artikkelista: Korkama, T., Fritze, H., Pakkanen, A., Pennanen, T. 2007. Interactions between extraradical ectomycorrhizal mycelia, microbes associated with the mycelia and growth rate of Norway spruce (Picea abies) clones. New Phytologist 173: 798-807.
Julkaisusatoa
Keywords: bakteerit; kuusenkloonien kasvu; mykorritsat