Inverkan av jordens kvalitet och skötseln på potplantor och barrotade plantor - Hokkanen, Hannu; Lehmushovi, Aaro; Ylämäki, Arto (fi, 1996)
Potplantor är kanske lättare att plantera än barrotade plantor och resultatet blir ofta gott. Detta försök har visat, att det viktigaste med tanke på plantornas framgång är skötsel och jordens kvalitet.
Keywords: Pu; punaherukka; juhannusruusu; metsävaahtera