Katovuoden ruokintamalli - Sairanen, Auvo (Faba osk, 2021)
Muutaman vuoden välein saatetaan joutua tilanteeseen, jolloin säilörehuvarastot eivät riitä seuraavaan satokauteen. Karkearehua täytyy joko yrittää ostaa naapureilta tai joudutaan aikaistamaan eläinten poistoja. Tilanne voidaan välttää varautumalla ennakolta huonoon rehuvuoteen.
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 2143/12 05 01 02/2021)
Keywords: maidontuotanto; nurmirehut; maidontuotanto; nurmirehut