MoniPalko-hanke hakee tehokkuutta typensidontaan - Sipiläinen, Timo; Koikkalainen, Kauko; Turunen, Harri (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
MoniPalko-tutkimushanke etsii keinoja lisätä palkokasvien viljelyä Suomessa sekä tehostaa niiden avulla maanviljelyn typpitaloutta. Palkokasvien viljelyn lisääminen hyödyttää sekä ympäristöä että taloutta.
Keywords: Ma; Ka; typpi; palkokasvit; apilat; viherlannoitus; viljelymenetelmät