Tarjolla tasaisen varmoja kurkkuja - Suojala, Terhi (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Lajikevalinta on vihannesviljelyn kulmakiviä, sillä perimä määrää sen, mihin hyvällä viljelytekniikalla voidaan päästä. Avomaankurkkulajikkeiden vertailussa ei löytynyt suuria eroja.
Keywords: Pu; vihannekset; avomaankurkku; kurkku; lajikkeet; lajikekokeet; vertailu; kasvukausi; viljelymenetelmät; sato; laatu; sopimustuotanto