Apteeraustuloksen mittarina käytetyn jakauma-asteen tilastollisista ominaisuuksista - Koskela, Laura; Nummi, Tapio (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Seloste artikkelista: Koskela, L., Sinha, B.K. & Nummi, T. 2007. Some aspects of the sampling distribution of the apportionment index and related inference. Silva Fennica 41(4): 699–715.
Tutkimusseloste